Placeholder Image

Det største problemet jeg opplever når jeg jobber med bedrifter og ledere, er at det vi i dag kaller TEAM, ofte er en umoden gruppe eller et TEAM med mangler.  

Da skjer følgende:

1. Mangel på trygghet gjør at vi ikke våger å være oss selv. Vi forestiller oss hvordan vi bør være og spiller "roller". 

2. Vi våger ikke si vår mening i redsel for å dumme oss ut. 

Da sier vi gjerne hva vi mener "på gangen" til kollegaer i stedet. 

3. Vi mangler tilhørighet og motivasjon til å gi av oss selv. Møtene blir en plikt, hvor vi er mest opptatt av vår jobb og ikke hva vi som LAG skal gjøre sammen. 

En slik gruppe får ikke frigjort KRAFTEN sin. Det er som en motor som går for halv maskin.

Dere mangler de 5 viktige grunnsteinene som tar "fyr" i laget, og skrur motoren opp til 100%.

Internasjonal forskning viser, at mangler du som leder GRUNNSTEINENE, får du aldri hentet ut KRAFTEN, ENGASJEMENTET og gleden i teamet ditt. Resultatene vil i tillegg utebli, samt at faren for at medarbeidere i kategorien "high performers" slutter. 

Jeg hjelper dere å etablere disse grunnsteinene, så dere får "fyr" i laget, fyr i deg og fyr i dine kollegaer. 

Dere blir TEAM partnere som jobber sammen mot felles mål, og snur ulikheter til muligheter. 

Det starter med å bygge grunnmuren:

TILLIT: Det krever sårbarhet å bygge tillit. Når vi har tillit er vi mer åpne, spør om hjelp, anerkjenner hverandres styrker og tilbyr vår hjelp.  

SUNN UENIGHET: det krever mot å våge å være uenig. Når vi ønsker uenighet velkommen, dreper vi frykten for å bli gjort narr av.

Vi unngår egne agendaer og redsel for at konflikter oppstår som fører til "kunstig harmoni".  Vi er opptatt av å utforske og dra nytte av våre ulikheter og diskuterer kritiske saker åpent så problemene løses raskt. 

FORPLIKTELSE: klarhet på retning og prioriteringer, skaper entusiasme og lystbetont forpliktelse. Dere deler felles mål og er ikke redd for å gjøre feil. Dere unngår å diskuterer saker om igjen og kan gripe muligheter og være klar for endring.

ANSVARLIGHET: å opprettholde høy standard for teamet. Å bygge STOLTHET. Å ta ansvar og samtidig holde hverandre ansvarlige for beslutningene tatt i felleskap. Det er VI som er laget. 

RESULTAT: å fokusere på FELLES målbare resultater og leveranser.

 

TEAM som har denne grunnmuren, er dynamiske. De har ingen "egen agenda" for seg selv eller avdelingen, men er fokusert på felles mål og resultat.

De er opptatt av å hjelpe hverandre og sammen ta ansvar for å skape resultater. De er overbevist om at ulikheter gir muligheter. 

 

 

 

 

Hvem er Barriereknuseren?

Hei, jeg er en kvinne som er lidenskapelig opptatt av hva som bor i oss mennesker og hva vi kan få til alene og sammen i TEAM.

Jeg elsker  musikk, dans og bevegelse. Tålmodighet lærte jeg når jeg ventet på bussen på Cuba. 

Der oppdaget jeg også gleden, roen og styrken yoga gir.  Og hvor essensielt det er å koble hodet og kroppen sammen i ALLE situasjoner, både privat og i business. 

I dag er jeg sertifisert Zumba og Yoga instruktør og bruker elementer av dette i min jobb som Internasjonal NLP Trainer & Consultant. 

Jobb med meg
Placeholder Image

Bli med meg på reisen!

Jeg hjelper deg å finne din Super- POWER, så du kan lede deg selv og andre bedre. 

Bli TRYGGERE, GLADERE så du kjenner at du er akkurat der du vil være

Ja så gøy!
Placeholder Image

Stig Harthug

Katrine Selvik er unik fordi hun klarer å formidle det vanskelige enkelt. Jeg har hatt god hjelp av henne til team-trening og som leder i skapende prosesser både med helsepersonell og forskere.

Hun klarer å utfordre og lokke fram motet til å «knuse barrierer» på en naturlig måte innen trygge rammer. Katrine vet hva hun kan og hun bruker det slik at du og kollegene dine får hjelp. Hun er hyggelig, men først og fremst: Katrine er proff.

 

 

Placeholder Image

Annette Storesund

Katrine er energisk, stiller spørsmål og utfordrer deg utpå nytt farvann. Jeg lærte mye da jeg skulle holde en presentasjon i mini-forsker Grand Prix. Katrine pushet på for å presentere i et nytt format med effekter og tenke ut uprøvde teknikker. Her ble jeg oppmerksom på kroppsspråk, fremtoning, bevegelse, klær ift budskap og effekter som fremhever det som skulle formidles.Placeholder Image

Ida Myrold

Katrine er et fantastisk menneske og en ekstremt dyktig coach!! Jeg ble coachet av henne i en lengre periode, og jeg opplevde store gjennombrudd i min personlige utvikling. Katrine møter deg med kjærlighet, varme og masse god energi!! Hun skaper trygge rammer, og man lærer så utrolig av å være i prosess med henne. Katrine har virkelig utgjort en stor forskjell i livet mitt - og jeg gir henne mine aller beste anbefalinger.

Hva synes kundene om meg? 

 

Powered by Kajabi